Gyerekruhák természetesen, szeretettel!

 

Love The Organic – Bemutatkozunk

A Love The Organic gyerekruhák tervezésekor nem csupán a csodaszép és kombinálható darabok megalkotása a cél, hanem az élhetőbb jövőhöz való hozzájárulás is: nálunk csakis természetes, minősített anyagokból készült darabokat találsz. Termékeink itthon készülnek, magyar édesanyák keze nyomát őrzik a tervezéstől kezdve a szabáson, varráson át egészen az utolsó pillanatig, amikor sok-sok szeretettel feltöltve átadjuk nektek.

 

Ki készíti a terméket?

A márka tulajdonosa és tervezője, Sipos Viktória. A termékek tervezése után az elképzelések egy kincset érő székesfehérvári varrónő szabóasztalára kerülnek – innentől folyamatos egyeztetések mellett az ő kezei közül kerülnek ki a ruhák.

 

Hol készülnek az alapanyagok?

Az alapanyagok Magyarországról és Európából származnak. Nagyon fontos számunkra, hogy kizárólag GOTS- (Global Organic Textile Standard) és / vagy OEKO-TEX ® minősítéssel rendelkező textilekkel dolgozzunk, és folyamatosan kutatunk a minél fenntarthatóbb megoldások után.

 

További információk

A maradék alapanyagokból kiegészítők készülnek (például hajcsat, hajpánt), vagy a ruhák díszítésére használjuk fel, tesszük félre a következő kollekciókhoz. A „hasznosíthatatlan” méretű, formájú darabok pedig a kisfiam szobájában, babaházban vagy az óvodában végzik, és lesznek a jövő kreatívipari kollégáinak munkaeszközei.

Gyerekruháknál különösen fontos arra gondolni, hogy a termékeinket ne csak pár hónapig tudják hordani a gyerekek. Ez a fazonok kialakításánál is megjelenő szempont, méretében alakítható darabokat igyekszem tervezni, strapabíró alapanyagokból. Ezen kívül a kihasználhatóság is fontos – erre vonatkozóan adunk tippeket is, hogy egy-egy ruhát mivel lehet kombinálni különböző alkalmakra.

Hosszú távon tervezem, hogy ha valaki nem örökíti tovább a ruhákat, azokat visszaveszem a vásárlóinktól, hogy tovább körforgásban maradjanak. (Ez a programunk még kidolgozás alatt áll, amennyiben élnél a lehetőséggel, keress minket üzenetben!)

 

Garanciális szempontok

Probléma esetén korlátlan ideig lehet hozzánk fordulni, egyedi elbírálás alapján tudunk javítási lehetőséget felajánlani.

Alapítva: 2019

Legnépszerűbb témáink