„Színesvicces” mintás zoknik, amik feldobják a napodat, egyenesen a tervezőktől!

 

Ilabu – Bemutatkozunk

A nevünk Szép-Bíró Erika és Szép István, mi vagyunk az ILABU alapítói és tervezői.

Grafikus házaspárként általában külön dolgozunk, mindkettőnknek saját ügyfélköre van. Viszont az Ilabut, a saját márkánkat 100%-ban közösen hoztuk létre. Közös az ötletelés, együtt vázlatolunk és közösen értékeljük az mintaterveket is. Elég kreatív-e az ötlet, vagy nem, milyen színekben nézne ki jól, és legfőképp felvenné-e más is rajtunk kívül.

És hogy miért pont zokni?

Szeretjük, ha az emberek kiteszik a rajzainkat a falra, de még jobban esik, ha olyan hétköznapi tárgyakat használnak, amiket mi dekoráltunk. Így jött a zokni, ami tényleg egyszerű, de érdekes felület, amivel aztán lehet viccelni, önkifejezni és megmosolyogatni. Fel lehet venni a városba, de jó otthoni fetrengésre is, remek ajándék mindenkinek, akinek van egy kis humora.

Szeretnénk olyan mintákat létrehozni, amik ötletesek, és nem merülnek ki abban, hogy csíkosak, szívecskések vagy csak van rajtuk pár gyümölcs. Mindig arra törekszünk, hogy eredeti mintákat tervezzünk, és azokat igényesen alakítsuk ki.

Minden pár zoknit itthon, Magyarországon gyártunk, így nem járják körbe a világot, mire a vásárlók a lábukra húzhatják őket. Fontosnak tartjuk, hogy nyitott és elérhető magyar kisüzemekkel dolgozzunk, akiknek minden minta esetében el tudjuk mondani az igényeinket és tudjuk, hogy mindig ugyanazt a minőséget fogják biztosítani.

Így aki tőlünk vásárol, nemcsak minket támogat, hanem más hazai vállalkozásokat is.

 

Ki készíti a terméket?

A saját tervezésű zoknijainknál fontosnak tartjuk azt, hogy a gyártás is Magyarországon történjen és ennek megfelelően kerestünk partnert. Így találtunk rá Péterékre, akik régóta zoknikkal foglalkoznak és bármi kérdésünk, kérésünk van, mindig maximálisan segítőkészek. Ezen kívül ugyanolyan lelkesek a bolond ötleteink megvalósításában, mint mi! Például a világítós zoknik elkészültét alig várták!

 

Mit lehet tudni a zoknik alapanyagáról?

Fontosnak tartottuk azt is, hogy olyan terméket gyártsunk, amit mi magunk is szívesen használunk, ezért a lehető legmagasabb pamutszázalékkal gyártjuk a zoknikat. Így egészséges, egész nap hordható és puha zoknikat készítünk.

 

Mi a hibás darabok, maradék alapanyagok sorsa?

A gyártónk nagyon kevés rontott darabot készít nekünk, maradék alapanyag pedig nincs, mert elég pontosan kiszámolható, hogy mennyi fonalra van szükségünk.

 

Szemléletformálás

Mi is a saját termékeinket hordjuk, és ezt dokumentáljuk is a közösségi médiában, és megosztjuk a Zokni blogon. Igyekszünk felhívni a figyelmet arra, hogy egy vidám kiegészítő, egy egyszerű zokni mennyi vidám percet szerezhet a hétköznapokban. És ez az öröm nem csak egyszeri, a „Feldobják a napodat!” szlogent mi komolyan gondoljuk.

 

Garanciális szempontok

Megrendelés után bontatlan csomagolásban visszavesszük a terméket, de már hordott zoknit természetesen nem vehetünk vissza. A minőségre nagyon odafigyelünk: mikor megérkeznek a legyártott zoknik, egyenként ellenőrzünk minden párt esetleges anyaghibákat keresve, és csak a tökéletes párok kerülnek fel a webshopba.

Ha a vevő mégis hibát talál, bármikor elérhetők vagyunk e-mailben, telefonon vagy messengeren, gyorsan reagálunk, illetve ha szükséges, küldünk pótzoknit, senki ne maradjon mezítláb.

 

Alapítva: 2020

Legnépszerűbb témáink