Streetwear táskák és mini tárcák portugál parafából vagány nőknek és bevállalós férfiaknak.

 

funkyLab – Bemutatkozunk

A funkyLab divatmárka a minimál stílust igyekszik oldschool megjelenésbe oltani a hetvenes és nyolcvanas évek Amerikájának funky, soul és hiphop hangulatával karöltve.

A termékek elsődleges és kiemelt anyaga eredeti portugál parafa, amellyel a márka biztosítja az egyedi megjelenést, illetve támogatja a fenntartható divatot.

A márka célja, hogy kiegészítőivel közelebb hozza a streetwear, illetve, street fashion fogalmát és ezáltal merészebb öltözködésre bátorítsa az önkifejezésre vágyó nőket és férfiakat egyaránt; mindezt a környezettudatosság jegyében.

Minden egyes darab kézzel készül, a tervező által. A termékek kis darabszámban érhetők el, viszont utánrendelhetők.

A termékek viseléséről, illetve a márka stílusáról, annak hátteréről a márka Facebook-oldalán lehet olvasni, posztok formájában.

 

Ki készíti a terméket?

Harmat Eszter vagyok, a márka alapítója. A termékeket kizárólag én készítem.

 

Hol készülnek az alapanyagok?

A parafa textil, melyet termékeim készítéséhez használok, Portugáliából származik. Egy helyi családi vállalkozás készíti, amely szintén egy helyi gyártótól szerzi be, majd formálja, festi.

 

Hulladékcsökkentés, hulladékkezelés

Tervezéskor eleve szempont, hogy az elérhető parafatextil méret és a kész táska mérete minimális maradékot eredményezzen. Részben ennek volt köszönhető a mini pénztárca kollekció is, hiszen ezek a pici tárcák gyakorlatilag ezekből a “maradékokból” születnek. Így kizárólag az anyag egyenetlen szélei kerülnek a szemétbe.

 

Mit lehet tudni a csomagolásról?

Csomagolóanyagnak minimális mennyiségű selyem- vagy krepp papírt használok, hiszen tudjuk, hogy nem tart sokáig, viszont úgy gondolom, egy vágyott tárgy megvásárlásához méltó egy kis díszítés.

 

Garanciális szempontok

Számomra fontos a vevőim elégedettsége, és a termékeim lehető legmagasabb színvonalú minősége, így a visszajelzéseket, megkereséseket bármikor szívesen fogadom.

 

Alapítva: 2019

Legnépszerűbb témáink