Egyedülálló, kézzel és etikusan készült női ruházat Budakesziről.

 

Elischer R – Bemutatkozunk

Az Elischer R ruhákat Réka, egy modern gondolkodású anya álmodja meg. Az anya–lánya vállalkozásban az összes termék kézzel varrott és szabott, valamint gondosan válogatott organikus anyagokból készül. Olyan modern, minimalista darabokat készítenek, amelyeknek minden évszakban helye van az ember ruhatárában.

„Hiszünk abban, hogy a fenntartható öltözködés egyik legfontosabb tulajdonsága a ruházati cikkek hosszú élettartama, ezért az alapanyagaink kiválasztásakor ez az egyik legfontosabb szempont. Így egy általunk készített ruha, ha megfelelően bánunk vele, akár örök életre is szólhat.

Minden egyes darabunkat egyedi méretezés alapján, kizárólag megrendelésre készítjük a Budakeszin található otthoni manufaktúránkban sok-sok szeretettel. Így biztosítjuk, hogy semmilyen hulladék nem keletkezik a gyártási folyamatok során.”

 

Ki készíti a terméket?

Termékeiket kizárólag Réka szabja és varrja a saját kezével, az otthoni manufaktúrájukban.

 

Milyen alapanyagokat használ a márka?

Kizárólag GOTS- (Global Organic Textile Standard) és OEKO-TEX ® tanúsítvánnyal rendelkező anyagokkal dolgozunk, hiszen ezen tanúsítványokkal rendelkező anyagok iránymutatásokat határoznak meg a gyártási folyamatok környezetre gyakorolt hatásairól.

 

További információk

A maradék alapanyagainkból jelenleg takarók és egyéb otthoni textilek készülnek.

Minden darabunkhoz részletes vásárlási tájékoztatót adunk, melyen pontosan feltüntetjük az anyagösszetételt és a kezelési útmutatót. A leírások betartásával a vásárlóink akár örökre élvezhetik a ruháinkat. Emellett a kommunikációnkban sokszor adunk tippeket, hogyan viselhetik és kombinálhatják vevőink a darabjainkat.

Újrahasznosított és környezetbarát csomagolóanyagokkal dolgozunk.

 

Garanciális szempontok

Termékeinkre örök garanciát vállalunk, ha bármilyen probléma merül fel egy-egy darabbal, akkor szívesen kijavítjuk.

 

Alapítva: 2016

Legnépszerűbb témáink