Olyan egyedi ruhákat tervezek, amelyek önbizalmat építenek, egyéniséget öltöztetnek, hangulatokat tesznek viselhetővé és önazonosak az énkép, a stílus, a kreativitás jegyében.

 

Beango – Bemutatkozunk

Kretter Bea vagyok, személyre szabott gardróbtervező, a Beango megálmodója. Amikor a márka még csak álom volt, azt hittem, nem szeretek emberekkel dolgozni. Alkotni akartam, mint egy művész, a saját képemre úgy, hogy közben még magamat sem ismertem igazán.

Hosszú évek tanulsága vezetett rá arra, hogy az önértelmezés és a vendégeim személyiségének megismerése mennyi inspirációval jár. Innen jött a motiváció, hogy segítsek minél több nőnek megtalálni és felszínre hozni saját egyéniségét, hogy bátran viselje nőiességét. A könnyed önazonosság és ezáltal a könnyű élet a cél.

A Beango egy kényelmes streetwear márka, viselője stílusszemélyiségére szabva. Ruhái gondolatokat befolyásoló tulajdonságokkal rendelkeznek, belső üzeneteket küldenek, javítják a hangulatot, közérzetet.

Fedezd fel általuk a legjobb énedet!

 

Ki készíti a terméket?

A termékeket én és az alkalmazott varrónőm készíti.

 

Hol készülnek az alapanyagok?

Az általunk felhasznált alapanyagok Európában és Magyarországon készülnek.

 

További információk

A fel nem használt alapanyagokat újrahasznosítjuk kreatív workshopokon, vagy odaadjuk művészeti iskoláknak, szakköröknek.

Több szolgáltatásunkkal, programunkkal is szeretnénk érthetővé és elérhetővé tenni a lassú divatot:

  • Az egyik az úgynevezett UP-TO-DATE gardróbtervezés: egy egyszemélyes, teljesen egyedi kollekciót tervezünk az ügyfelünknek, a saját egyéniségére szabva. Ezzel népszerűsítjük az önazonos ruhaválasztást és a ruhák hosszú ideig tartó viselését.
  • Rendszeresen szervezünk swap partykat (ruhacsere).
  • A stíluskonzultációk alkalmával a kapszulagardróbbal foglalkozunk, és a fenntartható ruhatárrendezésre tanítom az ügyfeleimet.
  • Varró alapozó programjainkon megmutatom az ügyfeleimnek, hogyan javítsanak, és hogyan varrjanak maguknak otthon használati eszközöket, ruhákat.

 

Garanciális szempontok

Minden darab gondosan, megfelelő időráfordítással készül el, de ha bármilyen probléma felmerül, javítjuk is.

 

Alapítva: 2010

Legnépszerűbb témáink