Az Anifactory fenntartható fonalakból, magyar kenderfonalból készít makramédíszeket, -kiegészítőket, illetve DIY-csomagokat.

 

Anifactory – Bemutatkozunk

Az Anifactorynál makramédekorációkat, -kiegészítőket találhatsz. Emellett fel-felbukkan egyéb dekoráció tobozból, fából is. A márkát az egyszerűség, a letisztultság, a földszínek és a fenntartható alapanyagok jellemzik. A késztermékek mellett a legfőbb célkitűzésem, hogy mindenkit alkotásra buzdítsak.

 

Ki készíti a terméket?

A termékeket a márka alapítója, Ani készíti.

 

Hol készülnek az alapanyagok?

A kedvenc alapanyagom, amit a legtöbbször használok, a magyar kenderfonal. Nagy öröm volt, mikor rátaláltam, honnan tudok nagyobb mennyiséget beszerezni, és azóta is előszeretettel használom. Korábban is dolgoztam kenderfonallal, de a legjobb megoldásnak azt láttam, hogy a lehető legközelebbről, Magyarországról szerzem be.

 

Mi történik a megmaradt alapanyagokkal?

A makramék alkotásánál elkerülhetetlen, hogy keletkeznek lehulló fonalak. Ezeket szépen összekötöm, és a kisebb dekorációknál ezeket használom fel. Ez egészen addig így megy, ameddig akkora szál van, amit még csomózni lehet. Vannak olyan termékek, amelyekhez igen kicsi fonál is elegendő, így a szemétbe / komposztra kerülő alapanyag mennyisége igen csekély.

A kenderfonal mellett más alapanyagokat is próbálok újra felhasználni: befőttesüvegeket, régi kosarakat.

 

Szemléletformálás

Hamarosan elkészül a weboldalam. A blogon olyan tartalmak is elérhetők lesznek, amelyek az otthoni alkotásban segítenek. A technikáról mesélek, bemutatom az alapcsomózásokat, de szó esik majd az otthoni dekorálásról is.

 

Garanciális szempontok

Bármilyen felmerülő probléma esetén kereshetnek a vásárlók bizalommal.

 

Alapítva: 2018

Legnépszerűbb témáink