Az AIAIÉ brand egy klasszikus, de kreatív stílusú bespoke szolgáltatás, ami férfiaknak és nőknek egyaránt kínál egyénre tervezett, méretes ruhákat.

 

AIAIÉ- Bespoke design – Bemutatkozunk

Az AIAIÉ – Hegedűs Zsanett által tervezett ruhák védjegye a személyre szabott tervezés és a finoman kidolgozott részletek. A tervező kreativitása és a megrendelő saját személyisége közösen alakítja ki a vágyott tervet, a magas minőségű kidolgozás az egyedileg, méretre készült ruhák különlegessége.

Az AIAIÉ bespoke design termékei az egyediség luxusát adják a magabiztosan stílusos, személyiségüket felvállaló nőknek és férfiaknak 1995 óta.

 

Ki készíti a terméket?

„Egy-két budapesti varrónővel dolgozom, de a bonyolultabb darabokat én készítem.”

 

Hol készülnek az alapanyagok?

„Külföldi cégek minősített anyagaival dolgozom elsődlegesen, ezek többféle minősítésűek, de általában fontos a gyártás, a forrás, a vegyianyagok nekik is.

Nemcsak európai alapanyagokkal, hanem például egyiptomi, Long Island-i és perui pima pamuttal is dolgozom.

A legtöbb hazai nagykerben kapható fém alkaltrész, műanyag cippzár Távol-Keletről érkezik, nagy márkák itthon nehezen beszerezhetőek.”

 

Mi történik a szabászati hulladékkal?

„A szabászati hulladékot fajtánként gyűjtöm és leadom valamelyik Textrade konténerbe.

Nincs hibás termék és eladatlan termék sincs. A bespoke sajátossága a javíthatóság. Mindig van maradék, félretett anyag,amiből lehet javítani, ‘ahogy összeraktuk, úgy szét is tudjuk szedni’-elv alapján ezek a termékek nagyon hosszú életűek.”

 

Szemléletformálás

„Tervezéskor szeretem tudni, hova kerül az új ruha, lehet-e kombinálni.”

 

Csomagolás

„Mindig csomagolva adjuk át a terméket, amiben később is gondoljuk, hogy tárolni fogják.”

 

Garanciális szempontok

„Mindig vállalunk garanciát, ami a varrás minőségére fél-egy évig biztos kitart. Az anyag minőségét is próbáljuk szavatolni, bár azt nem mi gyártjuk. A használati utasítás is egy garancia, hogy megfelelően fognak a ruhával bánni.”

 

Alapítva: 1995

Legnépszerűbb témáink